Bygg Stockholm

ByggSthlm AB

Allt inom bygg och snickeri

Välkommen till  ByggSthlm AB


Vi hjälper dig med allt inom renovering, tillbyggnad, ombyggnad inom Stockholm med omnejd. Med flera års erfarenhet och många kontakter inom branchen så uppfyller vi dina byggprojekt . 

Bygg Stockholm Bygg Stockholm Bygg Sthlm bygg sthlm bygg bygga om bygga till bygga nytt bygga rätt renovera källare renovera villa Enskede

Bygg Stockholm bygg stockhom bygg sthlm badrum kök nytt kök snickare i Stockholm

https://www.facebook.com/byggsthlm?notif_t=page_new_likes

Ombyggnad och renovering av hela eller delar av lägenheter hjälper ByggSthlm tacksamt till med i hela stan. Vi jobbar självklart både åt bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

ByggSthlm  hjälper er gärna med hela stomresningar och färdigställande av nyproducerade hus i Stockholms området. Eller önskas en fasadrenovering, tilläggsisolering  ombyggnation av ert hus så finns vi här med våra kunniga hantverkare.

Utnyttja ROT-avdrataget


På arbetskostnader upp till 100 000 kronor per år kan du få tillbaka maximalt hälften i form av skattereduktion genom den så kallade fakturamodellen.


ROT-avdraget gäller för renovering/underhåll, ombyggnad samt tillbyggnad och kan utnyttjas av småhusägare och bostadsrättsinnehavare.


Här hittar du Skatteverkets förteckning över vad du kan få respektive inte kan få ROT-avdrag för.


Ring oss idag! 0709-350825

Copyright 2012 © All Rights Reserved